ACTIVITATS DIRIGIDES I AQUÀTIQUES

 

Una ullada a les activitats que posem a la teva disposició al club Health ́in

GRAELLA D’ACTIVITATS DESCARREGA-TE-LA!

DirigidEs

BODYBALANCE:

És un programa inspirat en el IOGA que utilitza elements de THAI CHI i PILATES adaptats a una base musical. Amb BODYBALANCE millores la teva flexibilitat, la força del core i t'ajuda a centrar la teva ment, reduint el nivell d'estrès.

PILATES:

Mètode d' exercici i moviment físic. El seu objectiu és enfortir i equilibrar cos i ment a través de la pràctica sistemàtica d' exercicis de pilates.

IOGA:

És una pràctica que connecta el cos, la respiració i la ment. Aquesta pràctica utilitza postures físiques, exercicis de respiració i meditació per millorar la salut general.

SPINN’IN:

Activitat física que es realitza en una bicicleta estàtica especial, en la qual es duu a terme un entrenament aeròbic al ritme de la música.

DANCE’IN:

Activitat cardiovascular coreografiada on es realitzen balls, coordinant moviments del tren inferior i superior. A DANCE'IN realitzaràs balls de diferents estils musicals.

BODYPUMP:

És un programa en el qual treballaràs tots i cadascun dels principals grups musculars, alhora que milloraràs la teva força, cremaràs calories i et posaràs ràpidament en forma. Una classe on entrenaràs amb barra i discos, realitzant un gran nombre de repeticions, acompanyat/a d'una base musical que et donarà suport en tots els teus entrenaments.

TBC:

Total Body Conditioning és una activitat "2 en 1", perquè barreja exercicis aeròbics amb aixecament de pes.

TO SALUT:

És una activitat "2 en 1" com el TBC perquè barreja exercicis aeròbics amb aixecament de pes, però amb un nivell una mica inferior i més personalitzat.

GAP:

Activitat de tonificació en la qual es treballen diverses àrees (Glutis, abdominals i cames) en les quals estan implicats alguns dels músculs més grans del cos, així com aquells que sostenen l'esquena i la postura.

CROSSHIIT:

Entrenament basat en el treball funcional i l'entrenament HIIT (entrenament intervàlic d'alta intensitat). És un entrenament que es caracteritza per la realització de sessions curtes en alta intensitat. En aquests entrenaments utilitzem mètodes com els EMOM, AMRAP, TABATA, entre d'altres.

HBX BOXING:

Aquest tipus d'entrenament presenta tots els avantatges de les arts marcials, ja que es descarrega estrès, es cremen el màxim de calories, es defineix la silueta, es perd pes i es guanya coordinació i reflexos. En no requerir contacte físic, és un tipus d' activitat accessible per a qualsevol persona que no hagi realitzat arts marcials o esports de contacte.

AQUAGYM:

Activitat que combina els beneficis de l'aeròbic i de la natació. És una variant de l'aeròbic que es realitza en un medi aquàtic, (en general en una piscina poc profunda). Gràcies al seu desenvolupament a l'aigua permet duplicar els efectes de l'exercici.

AQUAEXTREM:

És una variant de les classes d'aquagym on la intensitat de l'activitat és més gran.

AQUÀTIQUES

Curset d' infants:

Cursets per a nens/es d'entre 3 i 16 anys, amb grups d'iniciació i perfeccionament.

 

Amb els més petits treballem la familiarització i autonomia dins de l'aigua mitjançant activitats més lúdiques i grupals amb el monitor.
Amb els majors es prioritza la tècnica d' estils i la motricitat en el medi aquàtic, sempre adaptat a les necessitats i condicions de cadascú.

Adults:

Mai és tard per aprendre a nedar! A Club Health ́in també oferim cursets d'iniciació per a adults. Si ja en saps, aquest curs també serveix per no perdre el ritme d'entrenament aquàtic, o acabar de polir conceptes més tècnics com la simetria de peus i cames, respiració, etc.

Rehabilitació:

Rehabilitació aquàtica: sessions individuals dissenyades per treballar la millora d'una lesió o patologia muscular amb els beneficis que l'aigua ens pot oferir (sense límit d'edat).

Nadons:

Cursets per a nens/es entre 3 i 30 mesos. Amb els més petits del club treballarem la familiarització dins i fora de l'aigua mitjançant activitats lúdiques i grupals amb el monitor dins de l'aigua i la companyia dels pares.

VOLS APRENDRE A NEDAR COM UN AUTÈNTIC PROFESSIONAL?

PODEM FER EL TEU SOMNI REALITAT!