ESPAI DE SALUT I BENESTAR

ENCARA NO CONEIXES EL QUE PODEM FER PER TU?

A Club Health´in la nostra prioritat és cuidar de la teva salut oferint-te els tractaments més efectius en l'ambient més còmode i acollidor.

FISIOTERÀPIA

Prevenim, diagnostiquem i tractem lesions i diferents patologies que afecten el moviment de les articulacions i extremitats. Els nostres professionals avaluaran el teu problema i aplicaran diferents mètodes de curació perquè recuperis la mobilitat d'una manera ràpida i segura. Emprem tècniques manuals, apliquem fred (o calor), t'ajudem a realitzar diversos exercicis físics, etc. 

Nutrició

T'oferim l'assessorament més professional a l'hora d'alimentar-te. Estudiem cada cas de manera rigorosa per poder dissenyar una dieta personalitzada que compleixi uns objectius específics. Tenim molt en compte les teves necessitats i demandes a l'hora de posar-nos mans a l'obra. Constància i compromís és l'únic que necessitem per la teva part.

Medicina ESportiva

És ben sabut que l'esport proporciona molts beneficis tant a nivell físic com a nivell mental. No obstant això, una mala pràctica d'aquest pot derivar en lesions, malalties i altres problemes de salut. A Club Health ́in ens encarreguem de prevenir, estudiar i tractar totes aquelles patologies que tenen el seu origen en les pràctiques esportives.

ESTÈTICA

Perquè mantenir una aparença ben cuidada també és important. Els nostres professionals posen a la teva disposició tot un seguit de serveis (massatges, tractaments, etc.) perquè et vegis millor que mai. La salut és important, però el bon aspecte també és fonamental!

HAS PATIT UNA LESIÓ RECENTMENT?

POSA'T A LES NOSTRES MANS!